Lidt om os selv

Vi (Bettina & Carsten) overtog bageriet på Vestergade i september 2009, hvor vi fik lavet en helt ny butik og hvor vi løbende har lavet forbedringer af det eksisterende, så vi har fået et rigtigt godt miljø at arbejde i og fået gjort mange af arbejdsgangene lettere i det daglige.

Carsten er 3. generations bager, idet både hans mor og far, farmor og farfar har drevet eget bageri.

Vi bager efter gamle opskrifter, det vil sige med egen surdej til både rugbrød og franskbrød. Vores franskbrød, rugbrød og rundstykker langtidshæver på køl, således at smagen får bedre tid til at udvikle sig. Vi bruger altid friske råvarer som er med til at sikre brødets gode kvalitet.

Det er vigtigt for os, at kunderne får en god oplevelse, når de handler i vores butik og vi sætter den personlige service meget højt, så derfor er der også udelukkende ansat voksne piger, der tør tage ansvar og som ikke bare er på arbejde for at få tiden til at gå.

Personalet hos Hadsund Bageren


For når vores kunder er glade og tilfredse, så er vi det også!